Els estampats no menteixen mai

Encara que les proporcions en els talls i la suavitat de les costures sempre ajudaran a oferir un millor ajust per crear siluetes esveltes, la veritat és que per enganyar la pupil.la els estampats tèxtils són la millor opció .

Malgrat que els estampats no són nous, les actuals tendències proposen una nova orientació que permeten crear estils frescos i elegants, sense el risc disfressar-se d’algun animal, un joc de cortines o de mobles de la llar .

Anteriorment la idea de combinar i portar un sol color en la vestimenta -des del calçat fins als accessoris- era l’eix regnant en el vestit, però ara cal emprar una peça com a protagonista absoluta del look a lluir , situació que ajuda a treure més profit dels estampats.

Imatge

Si bé la idea central de l’estampat és vestir en una sola temàtica – animal, floral, abstracte o tribal , per exemple- , hi ha algunes regles que animen a crear combinacions atractives que et posin en la mira d’aquells analítics de la moda, sempre i quan aquest mix t’ajudin a ressaltar i accentuar les proporcions corporals depenent del missatge que busquis projectar.

Els motius -una altra forma de cridar als estampats -també tenen el seu costat fosc, doncs lluny d’ajudar a generar un estil chic i glamurós, pot colpejar l’ abillament amb un caràcter que es confongui a l’extravagant, exòtic o vulgar.

Segons sigui la silueta, alguns estampats ajudaran a donar més volum en malucs i pit , mentre que altres ofereixen efectes que aprimen l’abdomen, esquena, pectoral i cames .

73d4fc5bc8a8247e3476950053cbf8b8

CLÀSSICS

Mai passen de moda

Quadres: l’estil campirano i campestre sempre van de la mà als estampats quadrats. Ideals per als que volen donar més volum corporal si s’usen en proporcions mitjanes a grans, especialment en bruses de màniga llarga i chamarras, però en pantalons tendeixen a aprimar quan la quadricula és noia.

Lunars: la seva senzillesa els permet ser versàtils en qualsevol peça, sobretot, en bruses de tipus pèplum, que ajuden a una lleugera reducció en cintura i escots tipus cor. Combinacions clàssiques en blanc, negre, blau marí i vermell, són perfectes per a les estructures robustes .

Ratlles: l’estil mariner mai va ser tan divertit des que les ratlles es van apoderar de les passarel.les. Encara que en la seva versió vertical brinden una esveltesa immediata, quan es porta a faldilla o sacs, el portar les horitzontals crea un efecte d’amplada , principalment, si tens una malucs pronunciat i bust superior a la copa B.

D’ALT RISC

Tigre, zebra, cocodril …

Animal – print : un dels més glamurosos i femenins estampats . La seva diversitat és tan infinita com el mateix nombre d’espècies animals existents al planeta . L’animal – print com el jaguar, la serp i cocodril, són ideals per crear efectes esvelts i reductius, principalment en cintura, maluc i esquena baix, mentre que aquells de format més gran com la zebra i girafa, tendeixen a engrossir les corbes de manera prominent .

DE TENDÈNCIA

El que està ” in”

Flors: a través d’estampats minimalistes i grans formats, l’estampat floral és el més neutral en el seu ús, especialment, quan s’empra en peces folgades com les bruses, vestits i pantalons estiuencs de campana, el que crea un efecte cenyit a la corbes de maluc i pit . No obstant això, quan es porta a leggins i roba massa ajustada solen reduir les proporcions dramàticament en zones primes com panxells i braços .

Tribals: un dels estampats més informals i juvenils. La seva condició recorda als grups ètnics d’alguna civilització ancestral i això és el divertit. La seva varietat de colors es plasma en línies ondulades, rectes i ziga – zaga , condició que s’ajusta a qualsevol tipus de silueta donant la impressió d’un maluc curveada i una cintura més estreta, a més de donar més cos a les cames, sempre que es duguin a colors foscos, vermellosos, xocolates i grocs .

Mocador vuitanta : és un clàssic que torna cada estiu . La seva particularitat recau en les imatges abstractes i lluminoses que recorren a l’efecte mirall mitjançant cadenes i motius de calidoscopi. Davant el carregat de la seva imatge, l’ideal és vestir en siluetes primes per aprofitar les proporcions grans que brinda al portar-lo, principalment , en pantalons de tub i bruses folgades de coll halter, d’amarratge al coll .

ALTERNATIUS

Opcions per rebels

La seva condició respon a la moda passatgera . Actualment són les creus, calaveres i motius galàctics, els estampats que brinden major novetat a aquestes tendències en crear un estil summament juvenil i rebel . Davant el dispar dels figurins i no tenir un fil geomètric, llueixen més equilibrats en siluetes primes o de proporcions mitjanes, sobretot, si el motiu principal és en formats grans .

PREN NOTA

Les regles d’or:

> Combina-ho en peces bàsiques com el negre, blanc i camel .

> Si portes un estampat saturat, evita abusar dels accessoris, principalment de cadenes, collarets, braçalets i anells .

> Evitar combinar més de dos estampats .

Més info:

http://www.informador.com.mx/entretenimiento/2014/516652/6/los-estampados-nunca-mienten.htm 

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: