La moda i la dansa espanyola s’uneixen per fomentar el ‘ made ​​in Spain ‘

El talent espanyol cada vegada rep més suport. Una nova associació entre quatre institucions vinculades a la moda i a les arts escèniques neix amb la finalitat de promocionar les creacions amb segell made ​​in Spain . Amb la seva unió, pretenen també afavorir la difusió dels seus productes en el panorama internacional .

Imatge

El conveni el formen l’Associació de Creadors de Moda d’Espanya ( ACME ) , la Companyia Nacional de Dansa ( CND ), el Ballet Nacional d’Espanya ( BNE ) i l’Institut Nacional de les Arts i la Música ( INAEM ). La seva agrupació suposa l’inici d’una estreta relació on generaran un benefici mutu a partir de la creació de nous projectes artístics en col · laboració dels principals dissenyadors de moda del país.
A partir d’ara, doncs, diferents noms coneguts del disseny espanyol vestiran als ballarins de les millors companyies de dansa del país. Entre ells destaquen Juan Duyos, Dolores Cortés, Ion Fiz, Agatha Ruiz de la Prada, Francis Montesinos, Victorio & Lucchino o Juanjo Oliva . Tots ells , la majoria recurrents a la Mercedes- Benz Fashion Week Madrid , adaptar el seu enginy creatiu a les necessitats del món de la dansa.
El conveni ha estat signat pel director general de INAEM, Miguel Ángel Recio Crespo, i el president del ACME, Modesto Lomba. Els han acompanyat Antonio Najarro, director del Ballet Nacional d’Espanya, i José Carlos Martínez, director de la Companyia Nacional de Dansa. Entre tots auguren un bon futur a les creacions que procedeixen del talent del país.

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: